Mat och dryck

Mat och dryck på jobbet – en källa till glädje och välmående

Coor erbjuder mat och dryck för alla smaker, behov, önskemål och krav. Tillsammans skapar vi smakfulla och hållbara matupplevelser för dina medarbetare, kunder och besökare. Coor skapar Nordens bästa arbetsmiljöer.

En av Coors kockar lagar mat

Vi förstår att

Mat ska göra gott – för oss och för vår planet

Maten på jobbet är för många höjdpunkten på arbetsdagen. Frukost, fika, lunch eller mellanmål. Upplevelsen ska vara njutningsfull, vacker för ögat och maten ska smaka gott.

Samtidigt behöver det vi äter och dricker vara hållbart – både för miljön, människorna, ekonomin och hela samhället. Det handlar om säsongsanpassade menyer, klimatsmarta råvaror och minskat svinn. Det handlar också om att erbjuda näringsrik, mättande och nyttig mat på arbetsplatsen som hjälper dina anställda att arbeta, fokusera och prestera sitt allra bästa under hela dagen.

Coor skapar värde

Bra matupplevelser för glädje och njutning

Vi vill trigga alla sinnen, fånga morgondagens trender och skapa mat som gör gott för både personen och planeten.

Coor är en av de största restaurangoperatörerna i Norden – vi finns hos företag, hyresvärdar, universitet och sjukhus. Vårt mål är att skapa matupplevelser; minnen som skapar hållbar njutning och bidrar till att gäster och medarbetare känner glädje och välmående i vardagen.

Framgångskonceptet är lokal anpassning utefter kundernas och matgästernas behov. Menyer tas fram utifrån lokala råvaror och önskemål. Centrala inköpsavtal, samordning av resurser och ett genuint fokus på miljöfrågor betyder valuta för pengarna och hållbara lösningar.

Vi tar helhetsansvar

Exempel på tjänster inom mat och dryck

Vi erbjuder service inom mat och dryck för alla typer av företag, verksamheter, miljöer och lokaler - vi anpassar oss till varje kunds behov. Vi har också genomtänkta lösningar och koncept för olika verksamheter, till exempel kontor, industrier eller sjukhus.

Våra koncept och varumärken

Vi har helhetsupplevelser för alla smaklökar

Under fyra olika varumärken och koncept skapar vi matupplevelser för alla verksamheter - oavsett bransch, storlek eller behov:

Visste du att...?

Coor driver mer än 140 restauranger i Norden. Vi serverar varje år cirka 10 miljoner måltider och långt över 100 miljoner koppar kaffe!

Hållbarhet på riktigt

Långsiktigt och genomtänkt

Smart och hållbar måltidsservice behövs på morgondagens attraktiva arbetsplatser. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer, sunda affärsmodeller och personliga kontakter.

Inom restaurangverksamheten bidrar vi till detta genom centrala inköpsavtal, samordning av resurser och ett genuint fokus på miljöfrågor. Detta ger hållbara lösningar som både gynnar våra kunders ekonomi och minskar vår miljöpåverkan.

Vi arbetar också för att förbättra våra gästers hållbarhet och välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare. Vi bjuder på en hög andel säsongsanpassad, närodlad och ekologisk mat. I alla våra personalrestauranger mäter vi matsvinnet och driver kampanjer för att minska det, både bland våra gäster och våra medarbetare.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete

Välj rätt leverantör

Din partner för en hållbar och klimatsmart framtid

Vi på Coor driver ett stort antal restauranger i Sverige, Norge och Danmark och är en av de största restaurangoperatörerna i Norden. Vårt mål är att skapa matupplevelser; minnen som skapar hållbar njutning och bidrar till att gäster och medarbetare känner glädje och välmående i vardagen.

Våra smarta lösningar har utrymme för skräddarsydd variation – därför kan vi skapa måltider utöver det vanliga.

Våra nöjda kunder

Coor har nöjda kunder i många olika branscher

Coor är servicepartner till hundratals företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor i hela Norden. Ju fler tjänster vi utför, desto smartare blir lösningen. Coor kombinerar en lång och bred erfarenhet som serviceleverantör med en djup kunskap som restauratör.

Exempel på Coors resturanguppdrag i Sverige är:
ABB, Alfa Laval, BAE Hägglunds, Coop, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, Region Gävleborg, Alleima, SAS, SCA, Svenskt Näringsliv, Telia Company, TietoEVRY, Vasakronan, Volvo Cars och Västra Götalands Region.

Till våra referenscase

Malin Benson på Coor

Malin Benson

Ansvarig Mat och dryck
Ann-Charlott Sjökvist på Coor

Ann-Charlott Sjökvist

Hållbarhetsutvecklare
Placeholder för Martin Hurtig på Coor

Martin Hurtig

Inköp och leverantörsfrågor

Kontakta Coor

Intresserad av mat och dryck? 

Kontakta oss för att prata restaurangtjänster på er arbetsplats. Coor bidrar till Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Våra servicelösningar låter dig och dina medarbetare fokusera på er egen kärnverksamhet. Allt annat tar vi hand om.

Kontakta gärna oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Söker du jobb inom mat och dryck? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

För att skydda din privata information, kan vi inte ta emot ansökningar via formuläret. 

Klicka här för att söka jobb