Köksmästare till Coor - bli en del av något större!

Köksmästare till Coor - bli en del av något större!

Är du en passionerad köksmästare som brinner för hållbarhet, service, möten med gäster och riktigt god mat? Lockas av att bygga något långsiktigt i nära samarbete med restaurangchefen och dina kollegor? Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden!

Vilka är vi?

Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. Vi har fått uppdraget att utöka vår nya restaurangsatsning på ICA runtom i landet under hösten 2024. Här fokuserar vi på matupplevelsen och vi tillagar allt från lunchrätter i bistron till cateringmåltider för möten och events. Tillsammans inom teamet skapar vi en serviceupplevelse utöver det vanliga.

Vad kommer du att få arbeta med?

Vi behöver en köksmästare som leder vår nya satsning. Tillsammans med personalen på plats kommer du att utveckla och förbättra verksamheten, alltid med fokus på hållbarhet, service och kvalitet. I vår restaurang finns stora möjligheter att påverka menyn. Vi serverar vällagad mat på tallrik med högkvalitativa råvaror och kreativ frihet. Smak, färg och glädje är nyckeln till vårt koncept!

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för arbetsledning av personal, enhetens inköp, ekonomi och resultat
  • Schemaläggning av medarbetare på enheten
  • Säkerställa högsta hygienstandard och egenkontroll av livsmedelshantering
  • Delta i kökschefsmöten och liknande forum
  • Arbeta aktivt med att minska matsvinn och implementera hållbara lösningar under planering av meny

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att förena service med riktigt god mat. Du är nyfiken på andra människor och en mästare på att bygga relationer och överträffa förväntningar. I ditt arbete är du strukturerad och har en förmåga att prioritera.

Som ledare skapar du ett gott samarbete på enheten och bidrar till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du är en positiv arbetsledare, inspirerar till kompetensutveckling och säkerställer att branschregler följs.

Vi ser att du har:

  • Flerårig erfarenhet som köksmästare eller från liknande roll
  • God vana av att arbetsleda en grupp
  • Gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller likvärdig utbildning
  • God förståelse för ekonomi och hur man driver en lönsam verksamhet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God vana att arbeta i olika system i datorn
  • Engagemang för innovation, hållbarhet och svinnsmarta lösningar

Vad erbjuder vi?

  • Karriärmöjligheter och personlig utveckling inom en växande organisation
  • En dynamisk arbetsmiljö med kunniga kollegor och en engagerad kund
  • Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal, inklusive årlig lönerevision
  • Förmåner som avtalspension, försäkringar, föräldralön och friskvårdsbidrag
  • Löpande kompetensutveckling genom utbildningar och kurser

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.

Placering: Borlänge (på Coors restaurang på ICA).

Arbetstid: Främst dagtid, måndag till fredag, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Resor: Resor inom Sverige kan förekomma.

Startdatum: Omgående eller efter överenskommelse.

Bakgrundskontroller görs på all vår personal vid anställning och vi använder oss av personlighetstest i rekrytering. Läs mer här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/

Övrig information och kontaktuppgifter

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot din ansökan via vår hemsida. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Jimmie Ås på jimmie.as@coor.com.

Välkommen med din ansökan!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.