Restaurangchef med passion för ledarskap och gästupplevelser!

Restaurangchef med passion för ledarskap och gästupplevelser!

Brinner du för att leverera förstklassig service och skapa enastående kundupplevelser? Är du en synlig och närvarande ledare som älskar att möta gäster och utveckla din verksamhet? Coor söker nu en restaurangchef till vårt nya restaurangkoncept på ICAs huvudkontor i Solna – en nyckelroll där gästupplevelsen, samarbete och service är i absolut fokus.

Vilka är vi?

Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. Vi har fått uppdraget att utöka vår nya arbetsplatsrestaurangsatsning på ICA runtom i landet från hösten 2024. Hos oss är det viktigt att fokusera på service, kvalitet och hållbarhet. I våra restauranger finns stora möjligheter att påverka verksamheten med kreativ frihet. Smak, färg och glädje är nyckeln till vårt koncept!

Om rollen

Som ledare för verksamheten ansvarar du för att skapa en matupplevelse som överträffar förväntningarna. Du kommer att leda ett engagerat team för att se till att varje gäst möts av kvalitet, både i maten och i servicen. Att vara närvarande och synlig är centralt i denna roll och brinner för att utveckla såväl människor som verksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Fokus på ledarskap och kundservice som är viktiga för att lyckas i denna tjänst
  • Ett starkt engagemang för kundupplevelsen är viktigt
  • Inspirera ditt team till att alltid leverera det lilla extra
  • Säkerställa administration, resultat och ekonomi

Om dig

Vi ser att du är en naturlig ledare med ett starkt fokus på kundnöjdhet och service. Du är en synlig relationsbyggare som ser värdet i att vara närvarande där det händer och du har en gedigen erfarenhet av att driva framgångsrika team från hotell, restaurang eller detaljhandel där du på ett innovativt sätt arbetat för att utveckla verksamheten framåt.

Vi ser att du har:

  • Flerårig erfarenhet i en ledande roll inom snabbrörliga serviceyrken som hotell, restaurang eller detaljhandel
  • God förståelse för ekonomi och hur man driver en lönsam verksamhet
  • Stort engagemang för kundservice och förmåga att skapa långvariga kundrelationer
  • Viljan och förmågan att vara närvarande och synlig, med ett öga för detaljer och kvalitet.
  • Stark kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt.
  • Intresse för hållbara matsystem

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.

Placering: Solna, Coors restaurang vid ICAs huvudkontor.

Arbetstid: Främst dagtid, måndag till fredag, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Resor: Resor inom Sverige kan förekomma.

Startdatum: Omgående eller efter överenskommelse.

Bakgrundskontroller görs på all vår personal vid anställning och vi använder oss av personlighetstest i rekrytering. Läs mer här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/

Övrig information och kontaktuppgifter

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot din ansökan via vår hemsida. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Jimmie Ås på jimmie.as@coor.com.

Välkommen med din ansökan!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.