Coor tecknar lokalvårdsavtal med Degerfors kommun

Coor har tecknat ett avtal med Degerfors kommun om lokalvårdstjänster till ett årligt värde på cirka 11,6 miljoner kronor. Avtalet gäller i två år med möjlighet till förlängning.

Coor kommer att leverera lokalvårdstjänster så som regelmässig städning, storstädning, golvvård och fönsterputs till olika verksamheter i Degerfors kommun. Kommunen har även möjlighet att avropa extra tjänster så som flytt- & byggstädning och tvätt av gardiner.

Totalt har uppdraget en städ-yta på cirka 51 000 kvadratmeter i bland annat förskolor, skolor, idrottshallar, bibliotek, kontor, daglig verksamhet och särskilda boenden. Leveransen startar den 1 januari 2025.

”Det känns roligt att Degerfors kommun har valt Coor som lokalvårdsleverantör och vi ser fram emot att få genomföra våra tjänster med kvalitet och hållbarhet i fokus”, säger Charlotte Almberg, affärsenhetschef för lokalvård på Coor i Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Charlotte Almberg, affärsenhetschef lokalvård, Coor i Sverige

charlotte.almberg@coor.com

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

Om Coor
Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst. 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Alleima, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars. 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se.