Mat och dryck med det där lilla extra

Personalrestauranger utöver det vanliga

Coor driver idag över 140 personalrestauranger och lunchmatsalar, och ett stort antal cafeterior och coffee-shops. Vår restaurangverksamhet präglas av äkta matglädje, smarta lösningar och passionerade medarbetare.

En av coors kockar på personalrestaurang

Så förstår vi er

En personalrestaurang för alla smaker

I er personalrestaurang ska måltiderna vara vackra att se på, smaka fantastiskt och göra gott för era anställdas energi, trivsel och hälsa. Med hållbarhet i fokus blir mat och dryck en källa för glädje och njutning.

I lunchmatsalen eller på kontorscaféet ska maten och drycken skapa  konversationer; smaker, dofter och minnen som ger hållbar njutning bidrar till att era medarbetare känner glädje och avslappning i vardagen. Tillsammans, med varandra – på en plats där matglädje och sällskap möts.

Valet av personalresturang kan göra kontoret till en trivsam, produktiv och effektiv arbetsmiljö som attraherar och behåller de talanger som utgör grunden i er organisation.

restaurang - fräscha bowls

Coor skapar värde

Upplev skillnaden med en personalrestaurang från Coor

Med över 10 miljoner serverade portioner per år är Coor en av de största restaurang-operatörerna i Norden och vi finns både hos företag, kontorshyresvärdar, universitet och på sjukhus.

Med övertygelsen om att ansvar skapar engagemang får våra restaurangchefer mandat att anpassa varje personalrestaurang för lokala önskemål och med vårt klimat i tanken. När vi ger våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning. Skapar vi kultur i köket skapar vi också glädje runt bordet.

Att äta och dricka på en personalrestaurang eller ett kontorscafé som drivs av Coor ska vara en upplevelse för alla sinnen – en extra krydda i vardagen.

Vilken typ av restaurang passar er verksamhet?

Läs mer här

Vi tar helhetsansvar

En personalrestaurang för alla behov

  • Olika restaurang- och varumärkeskoncept för olika verksamheter
  • Anpassningsbara till lokala behov, kosthållningar och företagsmål
  • Hållbarhet i alla led; från råvaror, genom leveranskedjan till köket och tallriken
  • Centrala inköpsavtal 

 

tallrik på personalrestaurang

Coor har lösningen

En partner för en hållbar och klimatsmart framtid

Coor driver idag mer än 140 personalrestauranger och serverar varje år cirka 10 miljoner måltider och långt över 100 miljoner koppar kaffe! Detta gör oss till en av de största restaurangoperatörerna i Norden.

Vi strävar efter en hög andel säsongsanpassad, närodlad och ekologisk mat. Vi försöker på olika sätt förbättra våra gästers välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare. 

Coor har starka och hållbara lösningar med utrymme för skräddarsydd variation – så att vi alltid kan skapa ytterligare en personalrestaurang utöver det vanliga.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete

Kontakta Coor

Vill du prata om mat och dryck? 

Kontakta oss för att prata restaurangtjänster på er arbetsplats. Coor bidrar till Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Våra servicelösningar låter dig och dina medarbetare fokusera på er egen kärnverksamhet. Allt annat tar vi hand om.

Kontakta gärna oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Söker du jobb inom mat och dryck? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

För att skydda din privata information, kan vi inte ta emot ansökningar via formuläret. 

Klicka här för att söka jobb