Du är skillnaden

Jobba inom mat & dryck

Hos Coor kan du jobba med allt från luncher till banketter, från personalrestaurang till patientkost. Vi har 50 restauranger bara i Sverige. Oavsett vad vi tillagar är säsongsanpassade menyer, klimatsmarta råvaror och minskat svinn ledord för oss. Välkommen!

Medarbetare inom restaurang bakar bröd

Du är nyckeln till att hålla våra kunder nöjda och välmående…

 ...och till att göra mer hållbara val. Vi vet att magi uppstår i mötet mellan olika bakgrunder, förmågor och personligheter, inte minst i våra kök. Därför arbetar vi nära tillsammans.

Två kockar hackar grönsaker
Barista häller upp kaffe

Vårt mål är att skapa nya matvanor... 

 ...som gör människor och planeten mer välmående, genom att öka intaget av växtbaserade dieter och minska matsvinn. Vägen till succé är att utveckla menyer baserade på lokala ingredienser och omfamna nya idéer och initiativ.

Möt våra medarbetare

Upptäck Coors erbjudande
inom mat & dryck

Läs mer

Medarbetare går med grönsakslåda