Passionerad restaurangchef till ICA

Passionerad restaurangchef till ICA

Brinner du för att leverera förstklassig service och skapa enastående kundupplevelser? Är du en synlig och närvarande ledare som älskar att möta gäster och utveckla din verksamhet? Coor söker nu en restaurangchef till vår leverans på ICAs huvudkontor i Solna – en nyckelroll där gästupplevelsen, samarbete och service är i absolut fokus.

Om rollen

Som restaurangchef ansvarar du för att skapa en matupplevelse som överträffar förväntningarna. Du kommer att leda ett engagerat team där det idag finns både en biträdande restaurangchef och en cateringansvarig finns som stöd för att säkerställa administration och se till att varje gäst möts av kvalitet, både i maten och i servicen. Att vara närvarande och synlig är centralt i denna roll, där din förmåga att bygga relationer med både gäster och medarbetare är avgörande.

Vi söker dig som brinner för att utveckla såväl människor som verksamhet och som har gedigen erfarenhet från hotell, restaurang eller detaljhandel där du på ett innovativt sätt arbetat för att utveckla verksamheten framåt. Din kompetens inom ledarskap, ekonomi och kundservice är viktiga för att lyckas i denna tjänst. För oss är det viktigt att du har ett starkt engagemang för kundupplevelsen och en förmåga att inspirera ditt team till att alltid leverera det lilla extra.

Om dig

Vi ser att du är en naturlig ledare med ett starkt fokus på kundnöjdhet och service. Du är en synlig relationsbyggare som ser värdet i att vara närvarande där det händer och du har en gedigen erfarenhet av att driva framgångsrika team.

Vi ser att du har:

  • Flerårig erfarenhet i en ledande roll inom snabbrörliga serviceyrken som hotell, restaurang eller detaljhandel
  • God förståelse för ekonomi och hur man driver en lönsam verksamhet
  • Stort engagemang för kundservice och förmåga att skapa långvariga kundrelationer
  • Viljan och förmågan att vara närvarande och synlig, med ett öga för detaljer och kvalitet.
  • Stark kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt.
  • Intresse för hållbara matsystem

Vi erbjuder

  • En nyckelroll med stor möjlighet att göra verklig skillnad i nära samarbete med ditt team och vår kund
  • Karriärmöjligheter och utveckling inom en dynamisk och växande organisation.
  • Fast lön enligt kollektivavtal med möjlighet till högre lön för rätt kandidat.
  • Trygghet med avtalspension och försäkringar samt förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag.
  • En arbetsplats där trivsel, service och kundfokus alltid står i centrum.

Övrig information och kontaktuppgifter

Anställningsform
: Tillsvidareanställning på 100 % med en inledande provanställning på 6 månader.

Placering: Solna (ICAs huvudkontor)

Arbetstid: Främst dagtid, måndag till fredag men kvällstjänstgöring kan förekomma.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta malin.benson@coor.com .

Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning. Vill du veta mer, läs här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/

Bli en del av Coor och gör skillnad för oss och vår kund ICA med förstklassig service och kundnöjdhet!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.